Asian massage thaimassage göteborg myntgatan

asian massage thaimassage göteborg myntgatan

Men vi vet att alla personer är olika så påpeka gärna om du t ex önskar hårdare massage eller har lite ont någonstans. Vill du vila lite så bjuder vi på Traditionell Thai-Massage har avslappnande och energigivande effekt. Besöksadress. Chompoo Thaimassage. Hildebrandsgatan 5 05 Göteborg Tel: 68 42 Sabaay Room Thaimassage, Myntgatan 16, 35 Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.m. 28 feb Thong är verkligen duktig och kan massera. Har stor erfarenhet av ömma kroppar och lyssnar in vad du vill och var du har ont och gör verkligen skillnad. Chuti kan också massera och är trevlig, det är de två jag har bra erfarenhet av. Värda ett besök och bra läge att kommat till nära till buss och spårvagn.

For that: Asian massage thaimassage göteborg myntgatan

PHUN.ORD SPA HANINGE BÄST I GBG av jonte63 den 5 May, Hoppa in på denna nyöppnade salong och blev väldigt väl mottagen av alla tjejerna som jobbar där, hade arbetat hela dagen så jag så fick börja med en dusch. Chuti kan också massera och är trevlig, det är de två jag har bra erfarenhet av. Trden r av sdan natur att de asian massage thaimassage göteborg myntgatan borde vara i detta underforum s startar jag hrmed en trd. Traditional Massage and Thai Yoga Therapy. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen Hemsida. Riktigt bra massage av Jöns den 17 February, Jag var hos Chuti igen idag och fick en kombination av Thai och Oljemassage.
Asian massage thaimassage göteborg myntgatan 561
Asian massage thaimassage göteborg myntgatan 875
Thaimassage hemma gratis tysk porr 846
SEXLEKSAKER KRISTIANSTAD AFRIKANSK MASSAGE Fotmassage malmö eskortgöteborg
Men vi vet att alla personer är olika så påpeka gärna om du t ex önskar hårdare massage eller har lite ont någonstans. Vill du vila lite så bjuder vi på Traditionell Thai-Massage har avslappnande och energigivande effekt. Besöksadress. Chompoo Thaimassage. Hildebrandsgatan 5 05 Göteborg Tel: 68 42 Vi har avslappningen för dig som önskar varva ner en stund kom in till oss och få underbar behandling med deutsch-langueregionale.eu Thaimassage, oljemassage, fotmassage och detta i centrala Göteborg. Introduktion till aromaterapi via inhalering av rena eteriska oljor. Stockholms alla thaimassagestllen. Vill du boka en thaimassage i Stockholm. 17, Nymansgatan 4 etc. Mabra Salonger kliniker. Thaimassage luleå chanida thai massage. Hitta priser, ppettider recenssioner. Ystad dr han bodde som ung. Tekniskt sett r det.

0 thoughts on “Asian massage thaimassage göteborg myntgatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *