Japansk spa massage södermalm

japansk spa massage södermalm

Aktiviteter. Vi erbjuder även olika aktiviteter som ger dig lugn och ny energi. Låt sinnet komma till ro med zenmeditation, väck kroppen med do in, fyll på energi med qi gong eller balansera kroppen med yoga. Våra aktiviteter ingår i entrén till badet och behöver ej förbokas. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, kroppsskrubb och avslappning. Och inget passar väl bättre än en bra spabehandling när man vill ta en paus från jobb och tristess. Unna dig en lugn stund, unna dig en dag på ett spa i Stockholm. Vi har letat upp Stockholms bästa. Vi erbjuder en mängd olika behandlingar i samband med din vistelse såsom massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Boka din behandling här!.

Japansk spa massage södermalm - cannot be!

Massagen utförs med varm massageolja samt uppvärmda bambupinnar. Strandvägen 7Östermalm. Låt kroppen få en välbehövlig paus från den digitala världen.

Videos

3 HOURS Relaxing Music 28 dec Här kan du koppla av med din kärlek och andas in svenska Västkustens friska vindar. Hotellet erbjuder mängder med olika paket för en perfekt avslappnande spa-weekend. Vad sägs om en femrättersmeny, avkoppling i de japanska utomhuspoolerna och mousserande vin och choklad på rummet. Behandlingar. I vårt spa kan du även boka en behandling som ett komplement till din vistelse. Vi har behandlingar som passar alla, allt från japansk massage, Shiatsu, till ansiktsbehandlingar. Behandlingarna bokar du med fördel när du bokar din vistelse. Skepparholmen Nacka är ett spahotell som ligger endas 20 minuter från Stockholm city. Vi erbjuder spa- och konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka. japansk spa massage södermalm

0 thoughts on “Japansk spa massage södermalm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *