Uppsala massage spa i stockholm city

uppsala massage spa i stockholm city

25 min. En skön massage med fokus på nacke, hårbotten och ansikte som ser till att du kommer ned i varv och att spänningar i nacke och käkar släpper. Tis-tors , fre-sön ,-. Klassisk massage. En avstressande och förebyggande massage av kroppens olika muskelgrupper för att mjuka upp och hjälpa kroppen att. Hos oss finner du både långa avkopplande behandlingar och korta effektiva behandlingar. Här finns ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage, duobehandlingar, behandlingar för barn, manikyr, pedikyr och mycket mer – hos oss på Selma City Spa Stockholm finns alla möjligheter då vi har behandlingar som till. En ovanligt skön start på dagen. En quick fix på lunchen. En snygg början på en lyckad kväll. Mitt i stan. Spontant eller extra allt.

Uppsala massage spa i stockholm city - think

Här finns ett stort utbud av lyxiga behandlingar. Det ser väldigt exklusivt ut på bilder, och även om det inte är ett billigt spa så är det inte så farligt som man kan tro.

Videos

Restday at Yasuragi - Spa nr 1 in Stockholm - VLOG #3 Hos oss finner du både långa avkopplande behandlingar och korta effektiva behandlingar. Här finns ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage, duobehandlingar, behandlingar för barn, manikyr, pedikyr och mycket mer – hos oss på Selma City Spa Stockholm finns alla möjligheter då vi har behandlingar som till. Stockholm. Välkommen till ett levande spa i hjärtat av Stockholm. Vår rooftop pool, bastu, gym, lyxiga behandlingar och olika events skapar magin. Det är den perfekta platsen för efterlängtad egentid, kvalitetstid med vännerna eller för att skämma bort den du älskar! Besök. En ovanligt skön start på dagen. En quick fix på lunchen. En snygg början på en lyckad kväll. Mitt i stan. Spontant eller extra allt. uppsala massage spa i stockholm city

0 thoughts on “Uppsala massage spa i stockholm city

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *